|
Pojedynki w kowbojskim stylu o kasę
|
|
01-25-2010, 19:31 PM
|
||||
|
||||
|
RE: Pojedynki w kowbojskim stylu o kasę
A Inkwizycja nie rzuci palenia... Zobaczysz!
Zakrywa usta, gdyż dociera do niego, co wykrzyczał Too much vodka... |
||||
|
01-25-2010, 20:19 PM
|
||||
|
||||
|
Ha! Nie boli! Mam god mode'a! Choć pewnie zaboli gdy się wyłączy..
system restart-god mode off nagle pada na glebę AA! Kurpia mać, wykrakałem! Wrony zaczynają latać nad kopułą i krakać Morda! wyciąga S&W 0,38 cala i zabija 2 wrony Zaburzenia psychoorganiczne, Charakteropatia, Zespół Charlesa Bonneta, Zespół czołowy, Delirium, Zespół Klüvera-Bucy'ego, Zespół międzymózgowiowy, Otępienie, Zespół skroniowy, Stan pomroczny jasny 10 chorób umysłowych w 1 osobie
|
||||
|
01-25-2010, 21:04 PM
|
||||
|
||||
|
podchodzi nad Tommego A chcesz się uśmiać ? będzie bolało kiedy będziesz, siedział, leżał... ale napierdalało jak chodził i stał
|
||||
|
01-25-2010, 21:58 PM
|
||||
|
||||
|
Chciałeś do mnie strzelić! Ale zważ, że strzeliłem zamiast spalić - to akt łaski!
Chowa pożyczonego colta do kieszeni i wraca do czyszczenia miotacza ![]() Nic nie jest prawdą, wszystko jest dozwolone. Czy spirytus jest prawdziwy, jeśli duchy nie istnieją? Czy to można powiedzieć drogówce? |
||||
|
01-26-2010, 00:13 AM
|
||||
|
||||
|
Zaraz się uśmieję, tylko wypiję "Calcium Bonefixera" Horzine'a
maca kurtkę w poszukiwaniu- fail Kurpia mać, nie w tej kurtce przyjechałem! Dobrze, że trzymam zapasową flaszkę w dupie z bólem zdejmuje spodnie i wsadza sobie rękę w odbyt. Na szczęście całe zajście zostało ocenzurowane przez Bartolda Inkwizytora ... po chwili stoi na nogach obok Harolda Chcesz łyka? Ciekawe, jak na mutka zadziała Zaburzenia psychoorganiczne, Charakteropatia, Zespół Charlesa Bonneta, Zespół czołowy, Delirium, Zespół Klüvera-Bucy'ego, Zespół międzymózgowiowy, Otępienie, Zespół skroniowy, Stan pomroczny jasny 10 chorób umysłowych w 1 osobie
|
||||
|
01-26-2010, 12:41 PM
|
||||
|
||||
|
Wiedząc skąd to masz, wolę nie
|
||||
|
01-26-2010, 22:02 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-26-2010 22:02 PM przez Tommy Farciarz.)
|
||||
|
||||
|
Nie to nie. A ciekawi Cię, skąd mam to?
ucieka z portfelem Harolda podśpiewując pod nosem Tommy Faciarzu, złodzieju shańbiony Wszystko z powodu twej wrednej żony Gdyby nie kradła rodzinnego dobra Jej mąż nie stoczyłby się do poziomu bobra Zaburzenia psychoorganiczne, Charakteropatia, Zespół Charlesa Bonneta, Zespół czołowy, Delirium, Zespół Klüvera-Bucy'ego, Zespół międzymózgowiowy, Otępienie, Zespół skroniowy, Stan pomroczny jasny 10 chorób umysłowych w 1 osobie
|
||||
|
01-27-2010, 00:25 AM
|
||||
|
||||
|
wyciągnął wiszący przez ramie hunting rifle, po czym przymierzył i trafił biegnącego Tommego prosto w kregosłup, a dokładniej w szyję... bez pośpiechu podszedł do niego
To, tak... wyjaśnijmy sobie... nikt mi nie kradnie portfela.. zabiera swój portfel Tommemu ... a po dwa, dam ci tego szuwaksa jak nie będziesz kradł... pasi ? patrzy na butelke bonefixera, która leży poza zasięgiem Tommego bez czucia od szyi w dół
|
||||
|
01-27-2010, 14:28 PM
|
||||
|
||||
|
Error 401- No texture Tommy in subject "Pojedynki w kowbojskim stylu o kasę"
Time error- too late for giving back money- money spent Zaburzenia psychoorganiczne, Charakteropatia, Zespół Charlesa Bonneta, Zespół czołowy, Delirium, Zespół Klüvera-Bucy'ego, Zespół międzymózgowiowy, Otępienie, Zespół skroniowy, Stan pomroczny jasny 10 chorób umysłowych w 1 osobie
|
||||
|
01-30-2010, 11:35 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-01-2010 21:56 PM przez Tommy Farciarz.)
|
||||
|
||||
|
error fixed. Save file not corrupted. Loading previous save
Harold popełnił błąd wolno podchodząc do truchła Tommiego. Bonefixer- dalej krążący w jego żyłach zdołał zreperować kręgosłup Tommiego.Tommy dzięki opanowaniu do perfekcji sztuczki "A rączki są tu" udało się niespostrzeżenie wsadzić rękę do kieszeni i wpisać na telefonie koda "undying" Bonefixer działa 24 godziny po spożyciu, ty tępy mutku! Bwachachachacha! Wyrzuca portfel za siebie Pusty. Nikt nie ma prawa kraść twojego portfela ze względu na te gołe zdjęcia Liliany? Phi, widziałem lepsze laski w Vegas! Biegnie do placu budowy-tym razem robiąc zwody i uniki Zaburzenia psychoorganiczne, Charakteropatia, Zespół Charlesa Bonneta, Zespół czołowy, Delirium, Zespół Klüvera-Bucy'ego, Zespół międzymózgowiowy, Otępienie, Zespół skroniowy, Stan pomroczny jasny 10 chorób umysłowych w 1 osobie
|
||||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Portal
Forum
Dziennik Ustaw
Puls Winktown
Winkopedia
Szukaj
Mieszkańcy
Poradnik

![[Obrazek: style3,War.png]](http://www.sloganizer.net/en/style3,War.png)
![[Obrazek: 22817.png]](http://img.userbars.pl/115/22817.png)