Nie jesteś zalogowany lub zarejestrowany. Zaloguj się lub zarejestruj, aby zacząć z nami pić! :)

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rozprawa Gofra
01-21-2010, 10:01 AM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-21-2010 10:01 AM przez Gofer.)

Winktown
Rozprawa Gofra
Mały bóbr wchodzi do dłuuugiego i prawie w ogóle nieoświetlonego korytarza. Po lewo i prawo ma wieeelkie posągi Inkwizytorów. Schludność pomieszczenia go przeraziła, stąpał swoimi ubłoconymi łapami po nieskazitelnie czystym marmurze w którym gdyby chciał, to dojrzałby swoje odbicie. Tabliczki z drogowskazem wskazywały mu gdzie ma się udać. Gofer podąża za ich wskazówkami i w końcu stanął przed wielkimi drzwiami, które same przed nim się rozwarły na rozcież.
Bóbr wkroczył do sali gdzie świeciła tylko jedna żarówka. I świeciła dosyć mocno na pewien punkt po samym środku pomieszczenia, w miejscu gdzie ktoś pomarańczowym spray'em wymalował wielkiego iksa. Domyślił się że tam ma stanąć, podążył w tamtym kierunku mieląc w łapach papier otrzymany jakiś czas temu od Szejda Cieniovski'ego

Ten glejt upoważnia mnie do otrzymania uczciwego procesu!
Powiedział bober do Trybunału siedzącego przed nim na wielkim piedestale sędziowskim

Władca Dominium Mudy
Założyciel Gildii Bobrów
Członek Bractwa Ochrony Środowiska
Naczelny Anarchoekolog Winktown

(-) Bóbr Gofer
"Jedyny taki na świecie" Tongue2
01-22-2010, 00:50 AM

Winktown
RE: Rozprawa Gofra
Gofer, ten glejt ma Tobie pomóc, gdybyśmy Cie za coś ścigali, a z tego co mi wiadomo nie popełniłeś chwilowo żadnego czynu niegodnego, ni nie czyniłeś herezji...
patrzy się sceptycznie spod głowy
... chyba, że o czymś nie wiemy. Czy masz nam coś do powiedzenia?
01-25-2010, 00:59 AM

Winktown
patrzy na małego bobra płaszczącego się przed Trybunałem, trzymającego w pysku mokry od śliny, nieczytelny - a zatem nieaktualny, wszak nie wiadomo nawet, na kogo wystawiony - glejt
Myślę, Bracie Cieniovski, że jeśli podejrzany dobrowolnie oddaje się w nasze ręce, zaiste coś ma do powiedzenia. Uważam zatem, iż czas rozpocząć proces. Uczciwy, zapewniam skinięcie głową w kierunku Gofera

[Obrazek: 22817.png]
Nic nie jest prawdą, wszystko jest dozwolone.
Czy spirytus jest prawdziwy, jeśli duchy nie istnieją?
Czy to można powiedzieć drogówce?
04-29-2010, 08:47 AM

Winktown
Hurra!
Cieszy się że raz w życiu uczciwy proces będzie miał i nikt do niego nie będzie strzelał bez podania motywu takiego postępowania.
Zab

Władca Dominium Mudy
Założyciel Gildii Bobrów
Członek Bractwa Ochrony Środowiska
Naczelny Anarchoekolog Winktown

(-) Bóbr Gofer
"Jedyny taki na świecie" Tongue2
04-30-2010, 01:27 AM

Winktown
Za opóźnianie postępowania procesu kara ścięcia na łyso w trybie natychmiastowym.
Goły bóbr wciąż stoi przed Trybunałem.
Czekamy, bobrze.

[Obrazek: 22817.png]
Nic nie jest prawdą, wszystko jest dozwolone.
Czy spirytus jest prawdziwy, jeśli duchy nie istnieją?
Czy to można powiedzieć drogówce?