|
Barman! Gdzie moje piwo?!
|
|
09-04-2010, 14:39 PM
|
||||
|
||||
|
RE: Barman! Gdzie moje piwo?!
Wysoka beczka na wysokiej ladzie znaczy że jest wysoko- znaczy się góra
Zaburzenia psychoorganiczne, Charakteropatia, Zespół Charlesa Bonneta, Zespół czołowy, Delirium, Zespół Klüvera-Bucy'ego, Zespół międzymózgowiowy, Otępienie, Zespół skroniowy, Stan pomroczny jasny 10 chorób umysłowych w 1 osobie
|
||||
|
09-04-2010, 17:03 PM
|
||||
|
||||
|
nie przekonuje mnie to *rozkminia* xD
|
||||
|
09-04-2010, 21:40 PM
|
||||
|
||||
|
Potrzebne są twarde argumenty?
wyjmuje zmrożoną marchewkę Jestem vicemistrzem dialogów- zamierzam wmówić Ci że jesteś głupi za pomocą zimnej marchewki xD chwilę myśli Albo nie, nie będę zdradzał moich najpotężniejszych technik
Zaburzenia psychoorganiczne, Charakteropatia, Zespół Charlesa Bonneta, Zespół czołowy, Delirium, Zespół Klüvera-Bucy'ego, Zespół międzymózgowiowy, Otępienie, Zespół skroniowy, Stan pomroczny jasny 10 chorób umysłowych w 1 osobie
|
||||
|
09-04-2010, 23:44 PM
|
||||
|
||||
|
Bo nie umiesz!! wskazuje palcem na Tommego Haaa!
|
||||
|
Wczoraj, 09:36 AM
|
||||
|
||||
|
wchodzi do baru
A co tu się dzieje? Grozisz mojemu klonowi? zabija klona Sponiewieraczem A do mnie coś masz? Gadaj z oryginałem kurwa a nie z pachołkami! wchodzi kolejny Tommy Ale to ja jestem oryginałem kurpia! zaczynają się bić Zaburzenia psychoorganiczne, Charakteropatia, Zespół Charlesa Bonneta, Zespół czołowy, Delirium, Zespół Klüvera-Bucy'ego, Zespół międzymózgowiowy, Otępienie, Zespół skroniowy, Stan pomroczny jasny 10 chorób umysłowych w 1 osobie
|
||||
|
Wczoraj, 11:57 AM
|
||||
|
||||
|
Impreeeezaaaaaaa~!
rzuca się w strone walczących |
||||
|
Dzisiaj, 15:43 PM
|
||||
|
||||
|
Wraca skacowany... Wrzuca do szafy grającej parę kapsli i klika na oślep jakiś przycisk... Z głośnika zaczyna lecieć mieszanka suahili i latynoskich rytmów...
* NIE SHAKIRA! * Rzucił się do szafy by wcisnąć przyciski na oślep, zastopować, spauzować czy co tam... Ale po chwili szafa jakby przerzuciła płytę... http://www.youtube.com/watch?v=Lm0gvm7Df...re=related (-) Paweł Abramowicz tytularny prezydent Interlandu "Ten gościu od tego wielkiego błyszczącego tentegesa" |
||||
|
Dzisiaj, 16:33 PM
|
||||
|
||||
|
jeden z Tommich przerywa walkę i zniesmaczony strzela w szafę grającą tak, że płyta sama się zmienia (no co, Lucky Luke umiał strzałem rozmienić banknot 5 dolarowy na 20 przestrzelonych ćwierćdolarówek xD)
http://www.youtube.com/watch?v=hQp5l4-sfFA Nie wiedziałem że w barze jest taka "muzyka".. No, ale ta może być
|
||||
|
Dzisiaj, 18:40 PM
|
||||
|
||||
|
zniesmaczony przedwczesnym zakończeniem ciekawej potyczki zasiada sobie przy stoliku z lekko podrapaną twarzą i otwiera kolejne piwo łaka łakaaaa~!
|
||||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Portal
Forum
Dziennik Ustaw
Puls Winktown
Winkopedia
Szukaj
Mieszkańcy
Poradnik

![[Obrazek: style3,War.png]](http://www.sloganizer.net/en/style3,War.png)
Nie wiedziałem że w barze jest taka "muzyka".. No, ale ta może być